Aanvraag offerte Zonnepanelen

Vrijblijvende offerte voor eigenaar / bewoners t.b.v. het plaatsen van zonnepanelen door Awizon i.s.m. Energie Coöperatie Achter de Hoven.

Bij het veld "wensen" onderaan deze pagina kunt u deze kenbaar maken en onderstaande vragen 1 t/m 7 beantwoorden indien van toepassing.

 • 1. Soort Gebouw, bijvoorbeeld eigen woning of bedrijfspand
  2. Soort dak: Plat Dak, Schuin Dak, Combinatie plat & schuin
  3. Gewenst aantal panelen? Of kies Zoveel als mogelijk
  4. Offerte t.b.v.: Laten plaatsen of Zelf plaatsen
  5. Belangstelling voor gemeentelijke lening
 • Landelijke subsidie voor zonnepanelen op dit moment niet meer mogelijk. 
  Een landelijke subsidie voor zonnepanelen is vanaf augustus 2013 niet meer mogelijk. Het maximale bedrag dat in de pot zat is volledig opgebruikt. (zie voor meer informatie: www.agentschapnl.nl/programmas-regelingen/aanvragen-subsidie-zonnepanelen)
  7. Aanvraag Duurzaamheidlening door de Energie Coöperatie laten regelen?  *
  * Voor het laten regelen van de aanvraag lening rekenen wij € 50,- kosten. Hiervoor dient u de coöperatie te machtigen, hieronder u kunt bij ons een machtigingsformulier downloaden, deze invullen, tekenen en aan ons toesturen.  

U wordt benaderd door Awizon voor het maken van een afspraak en krijgt basis van de mogelijkheden van uw huis en wensen een offerte op maat.

 • Download, aanvraagformulier offerte (indien u de aanvraag op papier wilt inleveren)
 • Download, machtiginsformulier Energie Coöperatie Achter de Hoven (Alleen als u de Coöperatie wilt machtigen de aanvraag duurzaamheidlening voor u te regelen)
 • * Verplichte velden