ec_logo_pages
Lid worden

Wordt lid van Energie Coöperatie Achter de Hoven voor slechts €10,- per jaar. De duurzaamste wijk van Friesland worden, dat kan alleen als je er samen voor gaat. Als iedereen mee kan doen.  De bedrijfsvorm coöperatie is een bewuste keus. In een coöperatie hebben de leden het recht om mee te beslissen over alle zaken die door de coöperatie worden bedacht. Hoe meer leden, hoe beter de Energie Coöperatie kan onderhandelen met de gemeente, energiebedrijven en andere partijen dus wordt lid. Samen staan we sterk!

Wat gaat u doen?
Als lid hoeft u niets, maar mag u van alles. U mag actief meedenken en werken bij alle initiatieven die er zijn in de wijk op het gebied van duurzaamheid. Als lid hebt u stemrecht op de jaarlijkse ledenvergadering over de plannen die zijn uitgevoerd en worden ontwikkeld.

Wat krijgt ervoor terug?
* u kunt meepraten en denken bij spannende wijkplannen over duurzaamheid
* u profiteert van kortingen via de ledenpas. Dat is ook nog eens goed voor uw eigen beurs!
* u krijgt waardering voor uw inbreng

Wat vragen we van u?
Schrijf u in als lid van de energie coöperatie. Hoe meer leden, hoe meer we kunnen bereiken voor de wijk.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kortingen 2014

Van der Wal Groep
Bent u toe aan nieuwe banden? Dan kunt u als lid van de EC met korting nieuwe banden aanschaffen bij  de “van der Wal groep”. Met uw lidmaatschapspas krijgt u van 24 mei - 24 juni  15 % korting op huismerkbanden, 10 % korting op merkbanden en ze worden gratis gemonteerd. Voor een offerte graag even bellen naar 06 42307678 of mailen naar: vanderwalgroepverhuur@gmail.com
Uw auto kan gratis gehaald en gebracht worden! Natuurlijk alleen voor EC pashouders.

Pashouders krijgen bovendien altijd 10 % korting op leveringen en diensten m.u.v. speciale aanbiedingen.

  • .Steigerverhuur voor 6 meter (komt het meest voor in de wijk) € 50,00 per week, gratis bezorging op de vrijdag middag en zaterdag.
  • Verhuur artikelen 10% korting, van het verhuurbedrag gaat er bovendien ook nog 10 % naar het goede doel via Tienda Caraballo. Voorwaarde, indien besteld en afgehaald aan de Spoorstraat 2 bij Tienda Caraballo
  • Auto reparaties,het lichte werk zoals laswerk onderhoud etc. € 30,00 per uur.

Alle prijzen zijn inclusief btw! Voor het huren kunt u bellen met W. van der Wal 06 42307678 of bij Achter de Hoven 321 langskomen, tijdens openingstijden zich ook melden bij Jeja in de winkel van 1300 tot 1700 uur.


Tienda Caraballo
Spoorstraat 2, openingstijden 1300 tot 1700 uur

En kent u de wijkkringloopwinkel al? “Tienda Caraballo”?  Deze kringloopwinkel aan
de Spoorstraat 2 heeft voor elk wat wils op het gebied van kleding, fietsen, meubels enz. Op vertoon van uw EC pas krijgt u 10 % korting op al uw aankopen, ook op fietsen en fietsreparaties! Uitgezonderd aanbiedingen. Heeft spullen die u niet meer gebruikt, breng ze naar “Tienda Caraballo” ! Gun uw spullen een tweede leven! Ze worden gratis, binnen 24 uur, afgehaald. Alleen even bellen met 0654950552.
Tienda Caraballo aan de Spoorstraat 2 is geopend van 13.00 tot 17.00 uur op dinsdag tot en met zaterdag. Daarbuiten op afspraak. De winkel aan de Adonisweg 29 is alleen op zaterdag open van 10.00 tot 16.00 uur.

Verhuur bakfiets € 15,00 per dag
Aanhangwagen verhuur;
Met huif: 1 uur € 7,50, 4 uren € 17,50, per dag € 25,00
Open: 1 uur € 6,50, 4 uren € 15,00, per dag € 20,00
Prijzen zijn inclusief btw

Aanhangwagens zijn op afspraak op te halen en terug te brengen, 24-7! Op de Adonisweg 12 zijn we op afspraak geopend. Voor het huren kunt u bellen 06 42307678 of bij Achter de Hoven 321 langskomen, en tijdens openingstijden zich ook melden bij Tienda Caraballo in de winkel van 1300 tot 1700 uur.


Snackbar de Hoven

Voor de leden van de Energie Coöperatie is er op vertoon van de ledenpas elke maand een lekkere hap of snack met korting te verkrijgen. Vraag ernaar bij uw snackbar.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aanmelden of meer weten?
Via onderstaand formulier kunt u zich direct als lid aanmelden.* Verplichte velden